torstai 19. kesäkuuta 2014

Back in business !

Feeling alive!

Flunssa on selätetty ja fiilis on taas energinen ja jaksaa taas treenata! Motivaatioakin löytyy ja pääsin maanantaina ja keskiviikkona sitten kunnolla treenaan voimanostoharkoissa! Laitan teille tähän mitä kaikkea tehtiin harkoissa päivä kerrallaan niin pysytte paremmin perässä (ja minäkin, sillä pidän täälä kirjaa siitä mitä teen joka treenissä!).


Maanantai:

- Syväkyykky
  - lämmittely 10x20kg
  - 5x40kg, 5x50kg, 5x60kg, 5x60kg, 5x50kg, 5x50kg

- Leveä penkkipunnerrus
  - lämmittely 10x20kg
  - 5x30kg, 5x40kg, 5x45kg, 5x45kg, 5x40kg, 5x40kg

- Vatsoja 10kg:n kiekolla 5x 10 toistoa

Huomasi kyykyssä, että nyt ei oikein sujunut. Viikko lepoa teki tehtävänsä ja tekniikka oli aivan liian löysä ja jotenkin minä lähden aivan liian nopeasti sinne alas ja kun alhaalla pitäisi ponnahtaa ylös, kappas eipä mennäkkän niin helposti enää ylös. Otettiin sen takia lopuks kevyesti 50kg:lla ihan vaan hioa tekniikkaa, rauhallista kyykkyä! Penkki meni ihan jees, tuntui kyllä mukavasti jo reenin jälkeen!

Keskiviikko:

- Maastaveto (maximipäivä)
  - lämmittely 6x40kg
  - 5x 50kg, 5x60kg, 4x70kg, 2x80kg, 1x90kg, 1x95kg ja 1x100kg !! Oma enkka!

- Kapea penkkipunnerrus
  - lämmittely 10x20kg
  - 5x30kg, 5x35kg, 5x40kg, 5x35kg, 5x35kg

- Pystypunneruus tangolla
  - lämmittely 8x20kg:n tangolla
  - 6x25kg, 6x30kg, 6x30kg, 6x30kg, 6x35kg

Maastaveto enkka oli kulema niin helpon näköinen, että olisin vissiin tehnyt sillä useammankin, mutta minun mielestä siinä oli jo ihan tarpeeksi tälle kerralla Super ihanaa oli, että selkä ei ollut milläskään ja ehkä se vihdoin alkaa oleen kunnossa! :) sekin vaikuttaa kun vatsat on parantuneet huomasti näin parin viikon aikana!


Tällaista täälä! Huomenna menen tekemään käsitreenin ja lopuksi vielä vatsoja! Tänään rakkaani pääsi armeijasta kokonaan pois ja lähtikin sitten juhlimaan poikien kanssa kunnolla, saa nähdä millasessa kunnossa huomenna herra on ;) Ai että tämä on ihanaa! Ei enää niitä tuskaisia sunnuntai-iltoja, jolloin taas tietää, että toisen on pakko lähteä...Vuosi meni kyllä niin nopeasti, että oikein pelottaa! Ihanaa palata siihen rytmiin ja siihen, että toinen on aina lähellä :3 Katselin meistä vanhoja kuviakin ja siitä on jo vuosi, kun päästiin ylioppilaiksi! Voi näitä kuvia on ihan katsella...! Ja vitsit Sami on tässä pieni, tän vuoden  YO-juhlissa tää puvun takki olikin jo aika tiukka :D

"With you... I can forget all my problems. With you, time stands still.
With you, there's  no one else."

Tilasin muuten Jeans.fi:ltä tällaiset trikoot turkoosina ja harmaana. Nämä on aika ohutta kangasta, mutta menee hyvinkin salilla varsinkin noin hienolla logolla ja hinta ei ollut suolainen, vaan 12,95e! Ei voinut olla ostamatta ;)  Mitkä on teidän silmään kivemman väriset?




Loppuun vielä idolini uusi kappale! Mikä nainen ja mikä ääni! <3



Pitäkää hauska Juhannus ja olkaa kiltisti! Muistakaa rentoutua ja nauttia vapaapäivistä ja saa sitä herkutellakin! Maanantaina sitten voitte palata reenien pariin! Minä palaan jo sunnuntaina uudelleen voimanostoharkoihin! 



8 kommenttia:

  1. Hienoa työtä :) Kyllä kohta saat maastavedossa varmasti yli tuon satasen ! Upee kroppa, jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja varmasti menee ensi kerralla jos toi sata ei ollutkaan niin paha :)!

      Poista
  2. Hyvältä näyttää molemmat trikoot, mutta jos pitää valita niin itse ottaisin harmaat :)

    VastaaPoista
  3. Noi siniset, ehdottomasti.. :) Hieno blogi, hieno urheilija...olet valinnut lajin joka vaatii äärettömän itsekurin :) Onnea ja menestystä jatkossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä on kovaa, mutta ei kannata ihan kaikkea ottaa niin vakavasti! Pitää muistaa osata elää myös rajojen ulkopuolellakin vähän! ;)

      Poista
  4. siniset! pakko sanoa, mutta ainakun lukee tätä sun blogia yhä uudestaan ja uudestaan, niin itsessä syttyy vielä enempi halu treenata oma kroppa hyvään kuntoon .. kiitti siitä! keep going ♥

    VastaaPoista