perjantai 27. kesäkuuta 2014

Week update!


Juhannus meni rennoissa tunnelmissa perheen kesken 
pelaten mökillä ja viikko on alkanut aika hyvin! 

Tiistaina pääsin tekeen kunnon jalkatreenin ja kävin vanhalla salilla kyykkäämässä, sillä tarttin Samin vahvistaan, ja Combiin Sami ei pääse vielä ennen kun hankkii itselleen kesäksi kortin.
Tein syväkyykkyä ja keskityin vaan siihen, että liike lähtee rauhallisesti alas ja kunnon voimalla ponnistan itseni sieltä ylös. Tein ensin 6x40kg ja sitten 6x50kg, 6x60kg, 6x60kg ja 6x50kg. Toin 60kg ei siis tunnu painavalta heti kun muistan pitää rinnan ulkona, rauhallisesti alas ja hyvällä työnnällä ylös ja ettei mee nokilleen koko kyykky.  Silloin kun kulkee niin sais laittaa melkein 20kg lisää että alkaa tuntuun! Oli hyvä katsoa omaa liikettä suoraan peilistä niin näin miten tein kyykyn.


Tämän jälkeen vielä yhdellä jalalla prässissä ja ekaa kertaa sain vasemmalla jalalla 6x85kg! Saavutus :)! Kyllä se sieltä vielä! Kohta se vasenkin jalka jaksaa sen 100kg ;) Loppuun tein vielä muutaman olkapääliikken ja treeni oli siinä!

Keskiviikkona en ehtinyt millään salille sillä piti ratsataa pari hevosta ja hevostallilla oli kovasti hommaa! Tästä pääset lukeen minun hevosteluista lisää :)!

Eilen oli vuorossa selkä/käsitreeni ja vitsit hauis ja ojentajat oli pumpissa! Kunnon pudotussarjoja ristitaljassa hauista niin en meinannut saada käsiä enää yläs lainkaan sen jälkeen :D! Selkää en tehnyt paljoa, sillä tänään minulla on voimanostoharkat puol 7 ja veikkaan, että teen maastavetoa ja kapeaa penkkipunnerrusta! Näillä treeneillä jatketaan viikonlopun yli rentoutuen, sillä viikonloppu kun menee lauantaina papan hautajaisissa :'( ja sunnuntaina olen hevosen kanssa kilpailuissa koko päivän Luvialla, niin en taida oikein ehtiä paljoa treenaan, mutta saa kroppa kunnolla palautua!



Mitens teillä sujui viikko?

14 kommenttia:

  1. Hieno postaus! :) Osaatko arvioida miksi jalkatreeni tuntuu olevan useimpien naisten ellei sitten kaikkien naisten lempi lihasryhmä treenata? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Noh, monet naiset tuntuvat nykyään, että treenaavat vaan pakaroita ja reisiä, että saavat sanoa, että on hyvä pylly, mutta itse ainakin tykkään treenata varsinkin reisiä sen takia, koska on hienoa nähdä kuinka paljon vasen jalkani kehittyy. Ja plussana siinä tulee timmi pylly, mistä ei voi valittaa! Itsellä toinen lempilihasryhmä on hauis ja ojentajat!

      Poista
    2. Moikka Petra. En tiiä tuliko mun aikasempi kommentti, ei varmaan ku en sitä näen. Voiko 12-vuotias olla fitness urheilija? Minusta teidän lihakset näyttää hyviltä ja haluaisin itsellenikin sellaiset? Pystyisinkö minä tehdä sellaisia juttuja kuin te?

      Poista
    3. Tuli, mutta poistin kun nyt kerta kahteen kertaan :) mielestäni 12-vuotias on vielä niin nuori, että kannattaa harrastaa liikuntaa aikuisen ja osaavan silmän alla. Meilläkin nuorten voimanostajissa on 12-13 vuotiaita ja hyvin kehittyneet, mutta tietenkin vaan osaavan ihmisen kanssa :) muuten itsekseen en suosittelesi! Ja fitness urheilija on hieman tyhmä sana, sillä fitnesshan on paljon laajempi käsitys kuin mitä luullaan :) muutaman vuoden kun harrastaa yleisesti jotain liikuntaa tai käy jossain seuran valmennuksissa niin sitten vasta harkita :)

      Poista
    4. Kiitos Petra. Millä sanalla te sanotte sitä? Olen käynyt äidin kanssa salilla pari kertaa. Kauanko olet harrastanut tuota, ja oletko ollut Jutan valmennuksessa? Oletko noussut vielä lavalle? Kiitti vielä vinkeistä.

      Poista
    5. tarkoitin siis että fitness urheiluna yleensä on tyhmä sana, sillä fitness tarkoittaa yleensäkin hyvinvointia ja olla hyvässä kunnossa fyysisesti jne, joten fitness on aika laaja sana ! Onko äitisi osaava henkilö, eli tietääkö salilla käymisestä mitään? Olen nyt melkein 2 vuotta käynyt salilla ja en, en ole ollut Jutan valmennuksessa! I wish! :D Lavalle vasta todennäköisesti ensi vuonna!

      Poista
    6. Okei. Ei äitini ole. Olemme käyneet ihan huvikseen tutustumassa, kyllä se varmaan jotain pientä tietää. Tunnetko/tiiätkö Juttaa muuten niinku? Okei, missä ne kisat on, ja pystyiskö niitä tulla kattoo?

      Poista
    7. Tulikohan aikasempi teksti, sori hätäilen näillä teksteillä. Mutta kun vihdoin on joku fitnessin harrastaja joka ymmärtää näistä jutuista kunnolla :D

      Poista
    8. Joo no jos haluat tosisasi urheilla niin miks ei näin alkuun vaikka yleisurheilu seuraan? Siitä sitten kun kroppa kasvaa vasta miettiä saliharrastusta :) tietenkin siel käymknen valmentajan neuvoilla on plussaa! Ja en tunne Juttaa, toivottavasti joskus tunnen :) hah en mä näistä kovinkaan paljon vielä tiedä ;)

      Poista
    9. Niin, Pitäs liittyä. pitäs sitten löytää valmentaja joskus. tiiän jutan siitä sen ohjelmasta. Kyllä tiiät. !!!!! :D :D :D

      Poista
  2. Kyykätessä peilin edessä kannattaa kiinnittää huomiota pään asentoon. Pää pitäisi olla suunnattu alaviistoon siten, ettei niskaan kohdistu painetta. Erityisesti isoilla painoilla kyykätessä niska voi sanoa POKS jos katsot omaa kyykkäystä ja katse on suunnattu liian ylös. Ei muuta kun rautaa tankoon ja hyviä treenejä jatkossa!
    -Rip3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt on tekniikka kohdallaan niin ei ole sen ongelmaa! :) kiitos samoin! ;)

      Poista
  3. Sun molemmat blogit on ihan mahtavia, oot niin ihana ja iloinen ihminen!:) mitä mieltä sä oot, onko ratsastus urheilua? itekin ratsastan, mutta en oo mikään henkeen ja vereen sen puolustaja. eihän pelkästään ratsastamalla huippukuntoon pääse, vaikka se pitääkin peruskuntoa yllä. sä kun oot niin urheilullinen, niin aattelin kysyä sun mielipidettä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit ihanaa palautetta kiitos sinulle!! ♥ ratsastus todellakin on urheilua! Ei ratsastamalla hyvään huippukuntoon pääse, mutta saa hyvän peruskunnon ja talikko käteen niin habaa lisäks! ;) kyllä ittekin oon monta tuntia hikisenä hevosen selässä jokaisella lihaksella vääntänyt eaim koukuratsastusta ja kyllä se voittaa tunnin juoksulenkin! :D

      Poista