lauantai 7. kesäkuuta 2014

Freedom!

Life isn't about finding youself, 
it's about creating yourself!

Vihdoin alkaa helpottaan! Pääsykokeet olivat perjantaina ja jälleen kerran tajuan sen, että ala ei ole minua varten. Liiketalous on mielenkiintoista, mutta ei tällä hetkellä tunnu oikealta. Miksi mennä opiskelemaan jotakin, mistä ei ole ollenkaan kiinnostunut? Hukata kallisarvoista aikaani tuollaiseen, kun voisin tehdä aivan jotain muuta ja vielä mistä pidän!


Nyt tuntuu, että kaikki on vaan hyvin. Löysin koulutuksen minne haluaisin lähteä. Haluan käyttää kieliäni ja opiskella niitä lisää ja vahvistaa nykyisiäni. Asiointitulkin koulutuksen ajattelin käydä ja katsoa sitten minne mennä ja mitä tehdä. Jotenkin tuntuu, että nyt on niin paljon kaikkea edessä, että ei osaa oikein päättää minne menee! Syksyllä tarkoitus osallistua vihdoin sinne Voice of Finlandiin, ehkä mahdollisesti syksyllä voimanostokisoihin (jos edistyminen jatkuu) ja keväällä Fitness kisoihin. En halua ajatella liikaa tulevaisuutta, mielestäni asioilla on tapansa järjestyä edes jollain tavalla vaikka välillä se tuntuukin niin epätodelliselta...

Pääsykokeiden jälkeen tosiaan mentiin Samin kanssa hieman shoppaileen Poriin ja valitettavasti mitään muuta ei mukaan tarttunut kuin Intersportista Niken uudet juoksu shortsit. Löysin vihdoin hieman pidemmän malliset shortsit niin saan mun ihraset sisäreidet peittyyn...hyi hyi :D
Kävin meillä täälä Seppälässä ja hain sieltä kesäksi kauan kaivatut farkkushortsit! Kunnon shortsibuumi nyt mulla... :) Nämä istuivat parhaiden ja mukaan ostin vielä muutamia nilkkasukkia, sillä tuo persikkainen väriyhdistelmä houkutteli niin paljon!








Huomenna pääsen vihdoin salille taas treenaan, ellei kurkkuni pahene.. Eilen minulla oli aika mukava kurkkukipu mikä vaan pahentu iltaa kohti, ja tänäänkin hieman tuntuu kurkussa karheutta..toivotaan, että huomenna olisi jo ohi ja pääsen taas treenin makuun!



Ihanaa viikonloppua kaikille!


10 kommenttia:

  1. mistä tollasia pepun kohottaja housuja saa?:) tai mistä oot noi omasi hankkinut?:)

    VastaaPoista
  2. Moi! Kun oot käyny niis voimanosto harkois niin osaatko yhtään sanoo että järjestääkö ne mitään kursseja yms. kun olis kans kiva että joku opettais ja kattois tekniikat kuntoon? :) tosi kiva tää sun blogi muuten!

    http://anninchoosetoshine.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Meillä on joka keskiviikko klo17 naistenryhmä minne saa tulla mukaan! Voi kysäistä sieltä, onnistuuko jos tuut mutaman kerran että ne näkee tekniikan ;) jos haluat oppia niin ei kun mukaan voimanostajien seuraan! ;)

      Poista
    2. Okei, no olis kyl tosi kiva joku kerta päästä mukaan. en kyl tiä kehtaanko :D

      Poista
    3. Hyvinkin kehtaat! Mä oon kans aloittelija ja likat vetää kovempaa ku minä! :D

      Poista
  3. älyttömän siisti blogi! ja hyvännäköinen koko mimmi ;p

    VastaaPoista