maanantai 5. toukokuuta 2014

Photoshoot

Paljon kuvia...!

Ajattelin pistää nämä Anniinan jo vähän aikaa sitten ottamat valokuvat minusta nyt yhteen postaukseen! Tosiaan otettiin vähän poseerauskuvia, fiilistelykuvia ja ulkokuvia niin saan vähän materiaalia tänne blogiin!
Minulla on työn alla postaus missä kerron minun salivaatteista, toinen missä kerron mitä kaikkea muuta sielä salilla tartten, lisäravinteista.....kaikkea pitäisi tehdä, mutta aikaa ei ihan kaikkiin kerralla ole, mutta jos nyt yksi kerralla! Ja kommenttia, kommenttia jos kuvat oli teidänkin mielestä hienoja! ;)

































Uutta kuvausta otetaan heti, kun Anniina vaan suinkaan ehtii ! Silläkin kalenteri niin täynnä, että luulen, että menee loppu kuun tai ensi kuun puolelle :/ noh mutta Sami saa toimia kuvaajana salilla (huonona mutta parempi kun ei mitään!) niin saatte hieman kuvaa treeneistä! Minulle tulee nyt uusi ruokavalio ja treeniohjelma, joten nekin pitää teille laittaa tänne esille ;) Minulla on aika paljon siis hommaa!

Mitäs tykkäsitte kuvista?


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

13 kommenttia:

  1. Jestas tyttö sun yläkroppa on aivan mahtava jo nyt! :D Upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Töitä on vielä huimasti, jos meinaan ensi vuonna lavalle nousta! :) hitaasti mutta varmasti ;)

      Poista
  2. Hienoja kuvia on! Ja hyvä kun teit tämän fitnessblogin!

    VastaaPoista
  3. oot niin huikee mimmi! niiin motivoivaa lukee sun molempia blogeja ja seurata kehitystä :)
    ihan ykköstoiveita olis just lisäravinteet, salikamat ja mahdolliset miksi juuri tämä lisäravinne/varuste -postaukset :)

    VastaaPoista
  4. Säälittää tommone! Jos sä haluut kunnon reeniä ni sut pitäs laittaa paskaa luomaan ja sitten vaikka 8h lykkii laastia myllyyn meinaan että loppuu kunto sun lihaksistasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis huom.12 000kg laastia .

      Poista
    2. Lappaan paskaa joka päivä hoitaen 8 hevosta joten enköhän selviä ;)

      Poista
  5. Mihin sä tarviit lihaksiasi? Kuntoilu on tervettä mutta liikaa o sairautta! Muista että liika kuntoilu kuihduttaa sinua ja lihaksiasi vaikka kuinka joisit noita tehopaskojasi maidon/veden kera!! Huutonaurua lål et pärjäis oikeesti missään missä vaaditaan oikeasti monia lihaksia. Ja ei ole kateutta tää. Olen ite hyvä kroppanen 19v trickingiä harrastava poika, ja siinä liika lihas on vaan este

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän lihaksista ja haluan kilpailla bodyfitness kisoissa :) en ole himoliikkuja, joten ei ne sieltä mihkää katoa :) kaikilla on omat tavoitteet ! :)

      Poista