tiistai 8. heinäkuuta 2014

Happiness!

Be proud of your achievements and belive in yourself,  then you will be truly happy. 
Also remember to enjoy what you already have! :)

Viikonloppu meni ihanissa merkeissä! 

Perjantaina oli kunnon voimanostoharkat (niistä listaa alempana mitä tehtiin), lauantaina oltiin rakkaan kanssa shoppailemassa Ideaparkissa ja kaikkea pientä kivaa löytyi :) sen kruunasi super hyvä lounas Pancho Villassa ja saatiin kunnon tuhdit annokset eteen! Omaani en edes jaksanut loppuun syödä, vaikka todella hyvää olikin! Lauantaina oli myös äitini syntymäpäivä, joten saatiin kakkuakin, vaikka sitä maistoin vasta sunnuntaina yhden siivun.  





Shoppailureissulta tarttui ihana korallin värinen kesäinen mekko, pinkki laukku, koruja ♥ ja muutama hevostarvike mukaan, hihi :3 Onneksi kaikki oli alennuksessa, joten rahaakaan ei mennyt niin paljon kuin olisi voinut mennä, tai eihän mulla olis varaa, mutta kun... :D


  Tämän kesän ihanuudet: uudet sandaalit!








Treeneistä sen verran:

Perjantai:

Lämmittely (kykkyä, jumppaa)
Maastaveto lämmittely 8x40kg ja 6x50kg
Maastaveto kovemmat sarjat: 4x60kg, 4x70kg, 3x80kg, 3x90kg ja 3x95kg lopuksi 5x70kg kevyempi sarja
Kapea penkkipunnerrus lämmittely 8x20kg
Kovemmat sarjat: 6x30kg, 4x40kg, 4x45kg, 3x45kg, 3x40kg. Vikat sarjat rinnalla pysähdykset ja siitä press käskyllä ylös.
Pystypunnerrusta: 8x20kg, 6x25kg ja 6x30kg

Launtaina:

Selkä/olkapäätreeni
(en muista mitä kaikkea tein, mutta ylätaljaa, leukoja myötäotteella, kulmasoutua, ristitaljassa olkapäitä ja käsipainoilla jne kaikkea kivaa!)
Kuvat on otettu lauantaina :)



Sunnuntai:

Käytiin Samin kanssa kentällä, ja sillä aikaa, kun Sami treenasi juoksujuttujansa niin minä luin Voimanoston sääntöjä ja otin aurinkoa samalla! Otin minä muutaman juoksun kanssa ja kyllä kannatti! En ole nimittäin 7 vuoteen polvionnettomuuden jälkeen juossut niin nopeaa! Sami otti ihan käsiajalla, kun juoksin 60m ja aikaa tuli 9.12s. Ei paha siihen nähde, että en lähtenyt edes heti kiihdytään ja vasta lopussa uskalsin kokeilla mennä kovempaa! My knee is almoust back in business! Oh yeah!



Pelleilykuva :D ja ihanat rasvat päällä, mutta i don't care! Bulkki bulkki :D
Maanantai:

Kyykky lämmittely 8x20kg, 6x40kg
Kovemmat sarjat: 4x50kg, 4x60kg, 4x70kg, 3x75kg ja 2x75kg ja 4x60kg kevyempi vika sarja
Leveä penkkipunnerrus lämmittely 8x20kg
Kovemmat sarjat: 4x30kg, 4x40kg, 4x45kg, 3x 45kg, 3x40kg (kolme viimeistä start-press, eli rinnalla pysähdys ja siitä ylös käskystä)

On menoa ja meininkiä! (c) Marjaana Vähäsantanen


Meillä on tosiaan lauantaina aamulla harjoitus salikisat, eli käydään kaikki läpi mitä oikeassa kisassa tapahtuu ja mennään kaikki ringissä yksitellen ensin kyykky, sitten penkkipunnerrusta ja sitten maastavetoa :) Mutta ei paineita, sillä harjoitusmielessä mennään! Jos kulkee niin kulkee. Jos ei, niin ei haittaa!

Samilla oli muuten viime viikon tiistaina ekat tämän kauden jouksukisat täälä Kankaanpäässä ja oma rakas tietenkin voitti! Ihan kohtalaisen hyvä juoksu armeijan jälkeen :) aika oli jotain 11,24s muistaakseni, joten hyvinkin voi mennä alle 11s tällä kaudella :)!



 Ihanaa kesäistä ja lämmintä päivänjatkoa kaikille! 
Muistakaa riittävä veden juonti ja pitää myös rentoutua ja nauttia tällaisista keleistä! 
Palaillaan pian uusien treenien ja aiheiden merkeissä!

Pieni kysymys näin loppuun!

- Onko aiheita mistä haluatte lukea lisää? Nyt ahkerasti kommenttia, niin saadaan lisää kiinnostavia postauksia!











9 kommenttia:

  1. Olipas kiva kirjotus :)) Ite ainakin toivoisin postausta sun ruokavalio-jutuista. Eli mitä syöt yms ja tietty hyviä ruokavinkkejä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) juu ruokapostaus on ollut jo kauan aluillaan ! Haha vinkkejä, mä syön aika tavallisesti :D

      Poista
  2. Kaikkein parhaita on just tällaiset mitä oot laitellut, missä kerrot kuulumisiasi, ajatuksiasi, treeneistäsi. Hyvien kuvien kera tietysti :)

    VastaaPoista
  3. No jos nyt kerta toivoa saa!!!

    Sulla kuitenkin on tuo vahva ratsastustausta, niin pystyisitkö joskus tekemään postausta lihaskunnon treenaamisesta mikä olisi erityisesti ratsastajille hyväksi? Vai miten tämän nyt muotoilisi... Milllainen treeni olisi ratsastajalle hyväksi? Varsinkin koulu... ;) (joku pullukka tuuppari voisi ottaa vinkkejä ilolla vastaan :D )

    T. Myös toisen blogisi fani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea!! Ilo mielin kerron omasta kannasta lisää :))!

      Poista
  4. Upeessa kunnossa oot! Nainen näyttää parhaalta bulkkikunnossa. Keep Going! :)

    VastaaPoista