lauantai 19. heinäkuuta 2014

Harjoitus Voimanostokisat 12.7 KaVo

Be happy and keep it strong!

Vihdoin löysin aikaa tämän kaiken salin ja hevostelun kekseltä, tulla tänne tietokoneelle kertomaan teille miten meillä meni viime viikon lauantaina niissä ekoissa harjoitus voimanostokisoissa!

Paikalle saavuttiin klo9.00, ja silloin oli punnitus. Olin tietenkin syönyt aamupalan joten aamupaino olikin 57kg tasan :D noh, en ole paljoa vaa'alla käynyt, mutta ei kai mun vielä tartte ;) Meitä oli siis kaksi 57kg:n sarjaan, ei menty siis iän mukaan, muuten olisin voittanut oman sarjani, sillä olin vanhin!

Kisat alkoivat klo10.00 ja nuoremmat aloittivat. Ensimmäisenä oli jalkakyykky ja lämmittelyssä kyykky kulki hyvin! 65kg:lla otin kyykyn ennen omaa nostoa ja meni todella helposti ja rennosti ylös. Mutta, kun pitikin mennä kaikkien eteen, seisomaan yksin isolle lavalle, niin arvatkaa oliko kyykky helppo? Yhtäkkiä 70kg tuntui, kuin olisi ollut 100kg niskassa ja kyykky meni hieman nenilleen eikä onnistunut, vaikka sainkin sen ylös. Seuraavana oli sitten 75kg:lla ja tämä meni jo vähän paremmin, ehkä se jännitys vähän pieneni, mutta ei todellakaan hävinnyt! Ärsyttävää tuo minun hengittäminen. Kun jännitys valtaa, niin ei osaa ottaa kunnolla happea, ja menee pasmat sekaisin (sen takia videolla hieman pään puristelua :D). Viimeisenä otin oman ennätyksen ja otin varman päälle vaan 2,5kg:a tankoon lisää eli 77,5kg. Kyykky meni helposti ja toisaalta jäi harmittaan, sillä olisi nyt suoraan se 80kg:kin mennyt! Mutta mennään polven mukaan, sillä on toi 77,5kg jo helkkarin hyvä mun jaloilla! Videot on siis järjestyksessä, eli pienemmästä isompaan kyykkyyn.


Kyykyn jälkeen olikin penkkipunnerruksen vuoro ja aloitin 42,5kg:lla ja leveä penkki. Tämä meni hyvin, joten ei muuta kun 47,5kg tankoon. Tämäkin meni aika kevyesti, joten viimeiseen otinkin 50kg. En ole ennen tehnyt tuolla pysähdyksellä ykkösenä 50kg penkkiä, vaan pienellä "pompulla" rinnasta saanut kerran 50kg, joten en uskaltanut ottaa sitä 52,5kg:a....tämä meni aika hyvin. Vähän oikea ojentaja hidastu, mutta silti meni ylös, olisi ehkä mennyt se isompikin, mutta jos näin harjoitusmielessä ;)


Penkin jälkeen viimeisenä oli maastaveto. Lämmittelyssä meinasi tulla kiire, mutta ehdittiin silti hyvin kaikki kerrallaan. Aloituspaino oli 95kg. Tämä meni helposti ylös ja siirryttiin 100kg:n. Tällä olen ennen tehnyt yhden kerran ja sen kovempaa en ole ennen kokeillut! Tämäkin meni, joten pakko se oli seuraavalla nostolla kokeilla omaa enkkaa, eli 105kg! Rauta alkoi jo siinä painaan jonkin verran, mutta tasaisen hitaasti ja varmasti ylös. Kyllä se 110kg sielä kohta tulee! :)


Lopullinen tulos oli 232,5kg ja tällä voitin meistä kahdesta! Super hienoa ja vitsit mikä fiilis! Sain hienon pokaalin ja tällaiset palkinnot!









Kiitoksia kisojen järjestäneille, sillä tästä saa paljon motivaatioa jatkaa eteenpäin! Tosiaan noilla tuloksilla pärjään 52kg:n sarajoissa, mihin onkin tavoite. Oikea paino tällä hetkellä on aamuisin 56kg, joten 4kg:n tiputus ei ole paha, sillä rasvaa kyllä on mitä pudottaa :D, mutta kuitenkin pitää muistaa pysyä hyvässä kuosissa ja tietenkin kuunnella omaa kroppaa! Katsotaan minne päästään :)

Ja iso kiitos teille suuresta määrästä kysymyksiä! Kyllä noilla jo saadaan kunnon kysymyspostaus aikaiseksi!! Huomenna tulossa kuulumispostausta, minkä olenkin jo tänään tehnyt valmiiksi, mutta jos postaus kerralla ;)

4 kommenttia:

  1. Kuinka pitkä sä olet? Oon jotenki saanu sellasen kuvan, että oisit melko pitkä ja kuulostaa hurjalta, että tolla lihasmassalla 52kg olis sulle "hyvä" paino :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah en todellakaan :D se olisi hullua jos olisin pitkä ja painoa 52kg! Olen tasan 160cm pitkä ;)

      Poista
  2. Vau upeaa onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista