keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Summer weekend!


Enjoy the little moments and be happy!

Lauantaina toteutettiin Samin kanssa vihdoin tämä meidän rantareissu! Lähdettiin siinä puolen päivän maissa ajeleen kohti Yyterin rantoja ja matkalla poikettiin hakemaan vähän evästä! Nakkia, pähkinöitä, keksiä ja myslipatukoita niin niillä pärjäsi hyvin olla rannalla! 





Keli oli aivan huippu ihana! Pieni tuuli kävi aina välillä ja viilensi juuri sopivasti! Käytiin muutama kerta kastautumassa ja uimassa ja vitsit vesi oli lämmintä! Heitin siis vihdoin talviturkin :)! Kyllä kelpasi olla meressä, viimeiksi tainnut olla Portugalin aikoihin!





Vaikka rantakunnossa melkein olen, niin silti kehtasin olla rannalla. Alla olevissa kuvissa huomaa hyvin rasvan määrän...ei todellakaan olla kisakunnossa ja EI PIDÄ OLLA! Olen nainen, herkuttelen, treenaan ja omistan selluliittia, So What? Pääasia on, että kisoihin lähtee pois, muuten olen sujut kroppani kanssa, eikä muulla ole merkitystä! Ongelma alueeni on aina ollut jalat, joten niiden kanssa pitää välillä oppia elään.. ;)





Brunaa tuli ja illan päätteeksi mentiin mäkkäriin (nam nam) ja siitä kotio rentoutumaan vielä lisää! Jos sitä nyt viikonloppuna kävis uudestaan kun oli niin mukavaa! Kerrankin ei tarvitse tehdä yhtään mitään ja vaan nauttia. Luksusta! Katsotaan kuinka ehdittäis, vaikka anoppi lupaili tulla kyläileen ;)

Treeni on mennyt tosi hyvin. Salilla tein sunnuntaina kunnon pakara/etureisi treenin ja taitaa vieläkin tuntua! Sitten maanantaina oli rinta ja ojentaja päivä, ja ojentajat saikin aika kyytiä. Pääsen salille vasta perjantaina uudestaan, sillä hevosten kanssa menee nyt tämä ja huominen päivä kokonaan töiden jälkeen! Kilpailut kun on lauantaina Turussa niin pitää kaikki treenit tehdä hepan kanssa oikein ;)

Palaillaan kohta, sillä kerron teille uudesta valmentajasta 
ja suunnitelmista kohti kevään kisoja!



2 kommenttia: