maanantai 4. elokuuta 2014

Kisasuunnitelmia

Keep your eyes on the prize!


Tie kohti kisoja näyttää tällä hetkellä todella valoisalta. Kävimme pari viikkoa sitten Samin kanssa tapaamassa uusi valmentajani Tampereella ja siinä katsottiin tämän hetkistä kuntoa ja mitä tavoitteita minulla on. Kunto oli kulema ihan hyvä, olkapäät pyöreät, mutta selkään lisää V-mallia ja reisiin pyöreyttä. Reisistä nyt jo tiesinkin, että tulee sanomista, mutta uskon hyvinkin pystyväni talven aikana kasvattamaan niitä isoimmiksi ;) kun vaan tarpeeksi haluaa ja muistaa pitää katseen kohti tavoitetta niin mikään ei ole mahdotonta!


Jotenkin nyt olen taas löytänyt sen salimotivaation. Voimanostoharjoituksissa tulen käymään syksyyn asti ja sitten alan keskittymään totaalisesti niihin fitness kisoihin, eli salilla jatketaan hieman samaan malliin mitä ennenkin jo ja ruokapuolta sitten enemmän kuntoon! Tuntuu niin huikealta, että minä oikeasti saatan ensi keväänä olla bodyfitness kisoissa! Tätä olen toivonut jo monta vuotta ja nyt vasta koen olevani henkisestikin valmis siihen.

Aion mennä tietenkin oman budjetin mukaan, sillä 6-hevosen pitäjänä voin sanoa, että välillä saattaa upota muutama satanen tunnissa pelkkiin hoitomaksuihin, joten aina pitää laskea sen varaan jos tulee äkillisiä menoja hevosten kanssa, sillä ovathan ne minulle ikuisesti se ykkösjuttu ;) mutta juuri bikinit, kengät jne niin niissäkin pystyy säästään ja kuten sanoin, budjetin mukaan mennään!

Mun koutsi ja tuki, rakkaani 

Joten nyt minäkin todellakin pääsen kisoihin! Tämä ei ollut tällainen "hei aloitin salilla käymisen haluan fitness kisoihin" tyylinen suuntaus (mikä tuntuu nykyään olevan muotia?), vaan kaikki on aina ollut mielessä, mutta nyt vasta tuntuu oikealta. Jos kisoihin pääsen, kroppa kestää, henkisesti kestän (uskon kyllä, kiitos ihana tukijoukkoni !) ja vaikka ei me voitettaisikaan tai päästäisiin finaaliin, on se silti koettava. Nyt haluan tämän ja haluan nähdä onko minusta pidemmälle. Tämä on ikään kuin haaste itselleni, katsotaan kuinka pystyn sen viemään loppuun! Helppoa ei tule olemaan, mutta kuten ylhäällä lukee, keep your eyes on the prize!


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! 
Muistakaa juoda hyvin näillä helteillä eikä rehkiä liikaa tuola kuumuudessa ;) 
Saa nauttia elämästä!


4 kommenttia:

  1. Onks toi legginssit kuinka korkee vyötäröiset? onks ihan ginan perus puolelta ostettu?:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on aika korkeat varsinkin jos ei ole kauheesti muotoja, mulla ittellä edestä nousee ja (nämä on s-m kokoa) takaa laskee enemmän, koska nämä ei niin muokkaudu pyllyn mukaan. Ostin jeans.fi 12,95e makso, joten ei paha vaikka hieman korkeat :D

      Poista
  2. Hei! Miten saa pepun noin pyöreäksi? Kyykkyjä ja minkälaisia sarjoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ittelläkään ei ole vielä kunnon pyöreää pyllyä, mutta sitä yritän koko ajan kasvattaa mm. syväkyykkyä, pitkiä sarjoja. Kaikkia pakaraliikkeitä jne, mutta kyykky aina tietty tehokkain kun vaikuttaa moneen paikkaan :)

      Poista