sunnuntai 31. elokuuta 2014

Treeniä ja kuumetta



Tein perjantaina kunnon jalkatreenin ja hitsit vieläkin jalat ihan krampissa! Ei tässä muuten mitään, mutta kiva kun sain Samilta itselleni kuumeen, joten nyt ollaan molemmat kipeenä, ja arvatkaa kuinka tuskaa on, kun päässä jomottaa ja särkee ja kaiken lisäksi jalat on niin kipeet etten sängystä meinaa päästä! Pohkeet sai niin kyytiä mm. hyvällä ja tehokkaalla pudotussarjalla jalkaprässissä, että huhu! Uskalsin tehdä yksin 3x65kg syväkyykkyä, olisi mennyt enemmän, mutta jätin kolmeen, kun minulla ei ollut Samia varmistamassa. (kuvat otettu viime viikolla (c) Anniina Gullans)


Ai niin muuten,  keskiviikkona olin Americano Viihdekeskuksessa hakemassa karaokepalkintoni! Meni vähän myöhäiseksi ja aamulla 7 töihin, mutta noh..sain tämän upean kiertopokaalin, kukkia, diplomin ja 80e:n lahjakortin paikalliseen Riviera ravintolaan! Mennään heti maistamaan ruokaa, kunhan ensin nyt tervehdytään.



Tosiaan, viikonloppu on sitten mennyt sairastellen...kävin eilen ratsastamassa pari tuntia kangasmetsissä hepalla ja se kyllä piristi oloa :) muuten olen katsonut Ratsastuksen MM-kisoja YleAreenasta ja syönyt herkkuja! Ihmettelen kun ei vielä missään näy pömpötystä mm. mahassa vaikka oonkin syönyt reippaasti ei sallittua ruokaa ;)) hihihi onni on nopea aineenvaihdunta!

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille! 
Muistakaa rentoutua ja nauttia elämästä!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti