tiistai 26. elokuuta 2014

Viikonlopun tunnelmia




Viikonloppu meni karaokekisoissa, tallilla, kuvauksissa ja kavereiden kanssa viettäen aikaa! Eli ei huono viikonloppu siis ;) Torstaina oli karaokekisan alkukarsinnat, siitä pääsin perjantaille eli semi-finaaliin ja lauantaina olikin finaali. Finaalissa vedin The Wheather Girls- It's raining men, Anastacia - Left outside alone ja Heart-Alone kappaleet. Viimeinen ja vaikein Alone-kappale meni super hyvin, kun mikki ei kiertänyt ja ääni kulki hyvin! Tällä irtosi voitto ! Palkinnoksi sain kukkakimpun ja keskiviikkona on virallinen palkintojenjako. Jokin lahjakortti saadaan ja saan kiertopokaalin kotio ;) Niistä kuvia myöhemmin!

Oltiin likkojen kanssa pitämässä hauskaa, lähinnä he kannustivat minua karaokekisassa ja ennen baariin menoa, kiersimme paikallisessa Hörhiäis-juhlassa keskustassa. Laatu aikaa maailman ihanien tyttöjen kanssa. Ikävä tulee heitä, sillä kaikki muuttaa vähän joka suuntaan ja minä jään tänne :( nooh, onneks ei ole kuitenkaan kovin pitkiä matkoja!

Sunnuntaina monien tuntien unevelalla ja isolla kurkkukivulla, lähdettiin Combiin salille Anniinan kanssa kuvauksiin. Otettiin paljon liikekuvia, niin saan jatkossa täytekuvia blogiin, joten julkaisen niitä aina vähän kerralla ;) on aina mitä odottaa! Huomenna vasta ehkä uskallan voimanostoharkkoihin, sillä kurkkukipu on vielä yllä...jos se huomiseksi hellittäisi!

Keep Strong and Believe in Yourself!




3 kommenttia:

  1. Voi voi, miks kaunis tyttö haluaa tommoseksi lihaskimpuksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi kysyt tyhmiä?

      Poista
    2. jokaisella on oma maku ;) minä pidän tällaisesta kropasta!

      Poista