sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Keep your eyes on the prize

The goal is to finish proud with yourself  and with a big smile!


Valmentajan treeniessä taidan vasta tajuta, että kisoihin on enää 6kk. Sitten pitäisi huhtikuussa Helsingissä astella lavalle upeassa kropassa ja suurella hymyllä nauttia hetkestä! Tosiaan valmentajan kanssa  lähdetään katsomaan "ongelma-alueiden" korjausta. Tiedän, että talven aikana on tehtävä jokainen treeni vielä kovempaa jos meinaan saada selkään enemmän leveyttä, olkapäihin vielä lisää kokoa, vatsoja, etureisiin pyöreyttä ja varsinkin vasemman pohkeeni samaan kokoon kuin oikea.


Polveni takia, vasen jalka on aina ollut heikompi,  joten siitä johtuen pohjekin on pienempi. Oikea jalka ottaa aina sen viimeisen toiston melkein ittellensä kokonaan, ja senkin takia olen nyt pyrkinyt tekeen yhtä jalkaa kerralla ettei se vasenjalka pääse missään vaiheessa helpolla.


Uskalsin nyt laittaa kuvan omasta tämän hetkisestä kunnosta selän suhteen (ja joo poseeraus on aika päin mäntyä vielä mutta onneks nekin valmennukset alkaa nyt pian). Sitten kun rupeen kiristään niin mulla on aika helkkarin kova työ saada mun selluliitti pois pakaroista. SE on mun ikuinen ongelm-alue ollut, ei minulla mihinkään muualle jää niin näkyvästi rasvaa. Kaikki valuu alas pyllyyn :D pyöreyttä on tullut hyvin, joten en vielä panikoi, luotan valmentajaani ja tiedän, että tuon rasvan alla on hyvän muotoiset kisapakarat ;)


Onko teistä kukaan tulossa nyt lokakuussa 12.10 katsomaan SM-kisoja Lahteen? Meidän olisi tarkoitus lähteä Samin kanssa katsomaan ja samalla mm. tapaamaan uutta sponsoriani ja ehkä mahdollisia uusiakin ;) Ja sitten toivoisin löytäväni sieltä ittelleni (saisin edes kokeilla!)  kisakengät niin pääsen niitä poseerauksiakin harjoitteleen valmennuksissa ja omalla salilla!


Tosiaan blogi muutti nyt  blogbookiin ja alkuun olin hieman jännittynyt, että osaankohan käyttää tätä, mutta tämähän on helppo! Ulkoasu on hienon yksinkertainen ja uusi kansikuva tulee tässä pian, sillä nykyinen on tilapäinen. Myös kohta saan sponsorit laitettua sivun reunaan niin pääsette heidän sivuille sitten klikkaamalla ja katsomaan heidän tarjontaan!


Tänään olisi tarkoitus mennä tekemään kunnon rinta- ojentajatreeni! Minulla oli eilen hevoskisat, missä jouduin vielä toteamaan, että hevoseni ei ollut ihan vielä valmis kisoihin, joten talvi menee sitäkin treenaten ensi kautta varten. Teille, ketkä ette ole lukeneet edellistä blogiani, niin meillä on kotona 6 omaa hevosta joita hoidan ja ratsastan ja lisäksi kaksi vierasta hevosta hoidossa. Joten hommia minulla piisaa kaikkien treenaamisen suhteen, hevosten ja itseni kanssa!

Postauksen kuvat otettiin viime viikonloppuna ja ihana ystäväni Eve räpsi nämä :) kiitos hänelle! Ja käykää katsomassa hänenkin ihana bloginsa!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti