torstai 9. lokakuuta 2014

Syyspäivän mietteitä

Relax, have fun and workout!

Syksy saapui ja jotenkin sitä on myös odotettu. Pidän todella paljon siitä, että saan välillä rentoutua sisällä lämpöisessä kaakoan kera ja katsella telkkaria rakkaan kanssa. Tosiasia on, että tällaiset hetket on minulla todella vähässä.. Välillä olisi niin ihanaa vaan ottaa ja lähteä jonnekin muualle vaikka matkustaan! Matkustusintoni on todella kova, mutta aina siinä vaiheessa kun ajatukseni ovat jo sielä rannalla, herään todellisuuteen, että "Ei, en lähde. Minulla on 6 hevosta ja treenaaminen, millä rahoilla minä sinne rannalle muka pääsisin. Naurettavaa".


Yritän silloin, kun vaikka kuinka synkkä keli olisi, sadetta tulee kaatamalla ja silti on pakko mennä ratsastaan tai pitää ajaa autolla salille ja salilla olen ihan eri fiiliksissä, niin yritän aina ajatella sen tilanteen positiivisesti ja kääntää se parempaan suuntaan. Jos sataa kaatamalla ja joudun ratsastamaan, puen hyvät suojavarusteet päälle, musiikkia soimaan kuulokkeista ja teen hyvän ja nopean treenin. Tai jos salilla fiilis ei ole kohdallaan, ajattelin niitä kisoja, sitä kuinka paljon minulla on vielä töitä edessä ja saan siitä sitä motivaatio vetää treeni kovaa loppuun.


Minua ottaa ihan sairaasti päähän, kun en pääse viikonloppuna Lahteen katsomaan Nordic Fitness Expoa...juuri sattui päälle kaikkien hevosten kengitys ja siihen menee reippaasti yli 200e rahaa ja näin opiskelijabudjetilla ei paljon ylimääräisiä ostella kun kaikki menee niihin pakollisiin menoihin. Okei, yritän vaikka kuinka kääntää tämän positiiviseksi, mutta ei millään. Ainoa positiivinen asia on, että säästän rahat sitten kisakenkiin. Mutta hitsit, kun kaikki on messuilla ja me ei päästä :( nyt sellaista ihanaa sponsoroitia kyllä kaivattaisiin :D
Mennään sitten Samin kanssa viikonloppuna treenaan (vihdoin yhdessä, kun hänkin alkaa käymään Combin kuntosalilla!), ja voitais vetää niin jäätävän kovat treenit, että taju lähtee ja unohdetaan koko messut. Näin ei tartte murehtia, ettei päästy katsomaan :D tai sitten meen hevostallille ja upotan ajatukseni tallielämään.

 

Tässä tuli ajatukseksi, että mitäs te haluaisitte lukea? Mielipidepostausta jotain tietystä aiheesta? Miten olisi erikoispostauksia, esim. 10 faktaa minusta, ruokavalioa, treeniohjelmaa, erilaisia vinkkejä..... Vai haluatteko esittää kysymyksiä? Nyt ahkerasti kommenttia teiltä lukijoilta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti